Integritet & Kakor

Välkommen till UpplevVen.se!

Som de allra flesta webbsidor använder vi kakor och samlar in teknisk data om besökare och användarbeteende på webbsidan. Vi använder denna informationen till att utvärdera och förbättra användarupplevelsen på UpplevVen.se.

Vad är en kaka (cookie)?

En kaka är en liten textfil som webbsidan sparar på din dator. Dessa ger webbplatser möjligheten att spara användarens inställningar och val på webbplatsen i syfte att göra det enklare för användaren.

Det finns i huvudsak två sorters kakor. Permanenta kakor lagras användarens enhet under en längre period. De har ett förinställt datum och raderas när datumet infaller. De kan lagras högst i 24 månader.Temporära kakor lagras tillfälligt på enheten under tiden användaren besöker en webbplats, och raderas webbplatsen stängs ner.

Inaktivera kakor

Om du inte vill att din webbläsare ska spara kakor kan du inaktivera detta i inställningarna för din webbläsare. Du hittar instruktioner för hur du gör det på denna webbplatsen.

Hur använder UpplevVen kakor och besöksdata?

UpplevVen.se använder i första hand verktyget Google Analytics som sparar data för att vi ska kunna analysera hur våra besökare använder webbplatsen. Webbplatsen sparar även data om det språkval användaren har gjort samt data som stödjer funktionen ”Min Venkarta”.

Kontakta oss

Har du frågor hur vi använder insamlad data eller om webbplatsen i övrigt, välkommen att maila oss på red@upplevven.se.