Självklart ska man försöka övernatta på Ven. Det är då, när de flesta besökare åkt hem, och ljusen över kustbanden tänds, och dammet har lagt sig på vägarna, och stränderna känns svala – det är då lugnet infinner sig.

Karta över boenden på Ven

Boende, hotell, pensionat, B&B och stugor på Ven

 • Västra skolan

  Visa på karta

  Västra skolan

  På Västra Skolan har ni allt ni behöver för en rogivande weekend på Ven. Nyrenoverad gästdel med egen ingång och uteplats i ett av öns unika tegelhus. Västra skolan ligger mitt i Tuna by med närhet till allt som ön har att erbjuda!
 • Skogslyckan

  Visa på karta

  Skogslyckan

  Till er som drömmer om en oförglömlig semester på Ven! Rum i gästhus i Skogslyckan mitt i Mossen. På rummet finns kyl, micro, kaffekokare, vattenkokare, tv med Cromecast, wifi och vi bjuder på lite kaffe och tee påsar. Badrummet är med dusch. Egen uteplats med grill. 100m till havet. Tyvärr är inga husdjur välkomna.
 • Prästgården

  Visa på karta

  Prästgården

  Den gamla prästgården är nyrenoverad i gammal smakfull stil. Nu fullt utrustad för konferensen, team-buildning, lägerverksamhet men också för privata evenemang.
 • Visa på karta

  Villa Tuna

  Villa Tuna – ett underbart hus med gamla anor. Villan disponerar du helt själv. Planlösning perfekt för lite större sällskap. Många människor rör sig på vägen utanför Villa Tuna och stannar till ibland – men innergården är lummig och lugn.
 • Camp Ven – Camping & Stugby

  Visa på karta

  Camp Ven – Camping & Stugby

  Bo naturnära med havet som granne på Vens camping. Campa i egna tält alldeles vid strandkanten, eller om ni föredrar säng och tak över huvudet, i någon av stugorna och camp-rooms uppe i backen. Fantastiskt läge alldeles vid vattnet.
 • Visa på karta

  Semsterhemmets Stuga

  Semesterhemmet Stuga ligger precis ovanför Norreborgs strand och hamn, på krönet av Vens norra backafall. Stugan hyrs helst ut veckovis under högsäsong, men även enstaka nätter går att boka.

Vår poster Strandfynd 50x70cm är en del av vår berättelse om Ven

Beställ Strandfynd