Karta över boende på Ven

Boende, hotell, pensionat, B&B och stugor på Ven

 • Visa på karta

  Villa Tuna

  Villa Tuna – ett underbart hus med gamla anor. Villan disponerar du helt själv. Planlösning perfekt för lite större sällskap. Många människor rör sig på vägen utanför Villa Tuna och stannar till ibland – men innergården är lummig och lugn.
 • Vens Vandrarhem

  Visa på karta

  Vens Vandrarhem

  ”Sveriges vackraste belägna vandrarhem” med deras egna ord. Alldeles invid vattnet i Bäckviken. 13 rum, med totalt 47 bäddar fördelade på enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum.
 • Camp Ven – Camping & Stugby

  Visa på karta

  Camp Ven – Camping & Stugby

  Bo naturnära med havet som granne på Vens camping. Campa i egna tält alldeles vid strandkanten, eller om ni föredrar säng och tak över huvudet, i någon av stugorna och camp-rooms uppe i backen. Fantastiskt läge alldeles vid vattnet.
 • Spirit of Hven Backafallsbyn

  Visa på karta

  Spirit of Hven Backafallsbyn

  Spirit of Hven Backafallsbyn erbjuder 4-stjärnig hotellstandard. Enheterna är 42 kvm och är utrustade med enkelsäng alt. dubbelsäng, separat allrum med kabel-tv, minibar & vattenkokare, egen uteplats under tak.
 • Visa på karta

  Semsterhemmets Stuga

  Semesterhemmet Stuga ligger precis ovanför Norreborgs strand och hamn, på krönet av Vens norra backafall. Stugan hyrs helst ut veckovis under högsäsong, men även enstaka nätter går att boka.
 • Visa på karta

  Nova Harmonia

  Rogivande boende i lantlig miljö. Boendet är inrymd i ett före detta stall/loge från förra sekelskiftet och är omsorgsfullt restaurerad.
 • Malvagården

  Visa på karta

  Malvagården

  Malvagården är ett litet, personligt Bed & Pentry mitt på Ven inbäddat i en lummig omgivning med utsikt över böljande fält, Sankt Ibbs gamla kyrka och solnedgången och havet i väster. Fräscha dubbelrum med dusch och toalett i korridoren.

Evenemangskalender

Vill du lägga in ett evenemang? Klicka här

  Nyinvigning Tycho Brahe-museet

  11 maj

  Tycho Brahe-museet skildrar en av Skandinaviens viktigaste gestalter inom vetenskapen, den skånsk/danske adelsmannen Tycho Brahe. I år invigs en helt ny utställning i lokalerna i den före detta Allhelgonakyrkan på Ven.

  Foto: Landskrona Fritid & Kulturförvaltningen

  Extern länk med mer info

 • maj
  Nyinvigning Tycho Brahe-museet
  11 maj Tycho Brahe-museet
 • Vens Konstrunda

  30 maj - 2 juni

  Varje år vid Kristi Himmelsfärdshelgen går Vens Konstrunda av stapeln. Ett mycket välbesökt arrangemang som nästan alltid bjuder på bra väder och en underbar försmak av sommaren.

  Arrangeras av Vens Kulturförening.

  Extern länk med mer info

 • maj
  Vens Konstrunda
  30 maj - 2 juni På hela Ven
 • Midsommarfirande

  21 juni

  Traditionellt Midsommarfirande på Vens hembygdsgård. Mer information kommer.

 • juni
  Midsommarfirande
  21 juni Nämndemansgården
 • Vens Trädgårdsrunda

  30 juni

  På Hvens trädgårdsrunda tar man sig runt på cykel eller till fots. Och får på så vis se lite mer av vår pärla.
  Känna dofter och komma nära naturen och det är alltid bara ett stenkast till vattnet om man vill ta sig ett svalkande dopp. Det finns gott om ställen att inmundiga läckerheter om hungern sätter in. Om man valt att ta med sig egen matsäck, kan man säkert hitta någon plats för det också.

  Extern länk med mer info

 • juni
  Vens Trädgårdsrunda
  30 juni På hela Ven
 • Madamilen / MoveEat

  7 september

  MovEat är en unik mötesplats för matälskare runtom i världen som vill samlas kring mat och dela härliga upplevelser. Utifrån vår matpassion och lokala kännedom har vi valt ut tio stopp till dig. Härliga nedslag hos lokala mathjältar som driver och skapar smakladdade världar som till exempel hemgjord glass, nyrostat kaffe, lokala ostar, moderna viner och andra goda äventyr. På varje stopp får du en smakbit som ger dig bra känsla för stället.

  Extern länk med mer info

 • september
  Madamilen / MoveEat
  7 september På hela Ven

Vår poster Strandfynd 50x70cm är en del av vår berättelse om Ven

Beställ Strandfynd

Följ Upplev Ven på Instagram