Boende på Ven

Självklart ska man försöka övernatta på Ven. Det är då, när de flesta besökare åkt hem, och ljusen över kustbanden tänds, och dammet har lagt sig på vägarna, och stränderna känns svala – det är då lugnet infinner sig.

Karta över boenden på Ven

  Boende, hotell, pensionat, B&B och stugor på Ven

 • Allt om Ven Gamlegård
  Allt om Ven Gamlegård

  Allt om Ven erbjuder stugboende i gårdsmiljö med restaurang samt en mängd grupp- och företagsaktiviteter, uppvärmd swimmingpool m.m.

 • Camp Ven – Camping & Stugby
  Camp Ven – Camping & Stugby

  Bo naturnära med havet som granne på Vens camping. Campa i egna tält alldeles vid strandkanten, eller om ni föredrar säng och tak över huvudet, i någon av stugorna och camp-rooms uppe i backen. Fantastiskt läge alldeles vid vattnet.

 • Holken Ven

  Övernattning och boende hela året centralt i Tuna. Nära till det mesta: stränder, butiker, hamnar, golf, konst och restauranger.

 • Malvagården
  Malvagården

  Malvagården är ett litet, personligt Bed & Pentry mitt på Ven inbäddat i en lummig omgivning med utsikt över böljande fält, Sankt Ibbs gamla kyrka och solnedgången och havet i väster. Fräscha dubbelrum med dusch och toalett i korridoren.

 • Nova Harmonia

  Rogivande boende i lantlig miljö. Boendet är inrymd i ett före detta stall/loge från förra sekelskiftet och är omsorgsfullt restaurerad.

 • Semsterhemmets Stuga

  Semesterhemmet Stuga ligger precis ovanför Norreborgs strand och hamn, på krönet av Vens norra backafall. Stugan hyrs helst ut veckovis under högsäsong, men även enstaka nätter går att boka.

 • Spirit of Hven Backafallsbyn
  Spirit of Hven Backafallsbyn

  Spirit of Hven Backafallsbyn erbjuder 4-stjärnig hotellstandard. Enheterna är 42 kvm och är utrustade med enkelsäng alt. dubbelsäng, separat allrum med kabel-tv, minibar & vattenkokare, egen uteplats under tak.

 • Turistgården House of Ven
  Turistgården House of Ven

  Vens äldsta värdshus beläget mitt på ön. Hotell och pensionat i en härlig och genuin miljö.

 • Vens Vandrarhem
  Vens Vandrarhem

  ”Sveriges vackraste belägna vandrarhem” med deras egna ord. Alldeles invid vattnet i Bäckviken. 13 rum, med totalt 47 bäddar fördelade på enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum.

 • Villa Tuna

  Villa Tuna – ett underbart hus med gamla anor. Villan disponerar du helt själv. Planlösning perfekt för lite större sällskap. Många människor rör sig på vägen utanför Villa Tuna och stannar till ibland – men innergården är lummig och lugn.

Få nyheter om Ven, erbjudanden och upplevelser direkt i din e-postkorg

Jag vill ha information som rör mig som: