HemBoende på Ven

Självklart ska man försöka övernatta på Ven. Det är då, när de flesta besökare åkt hem, och ljusen över kustbanden tänds, och dammet har lagt sig på vägarna, och stränderna känns svala – det är då lugnet infinner sig.

Karta över boende på Ven

Boende, hotell, pensionat, B&B och stugor på Ven

 • Prästgården

  Visa på karta

  Prästgården

  Den gamla prästgården är nyrenoverad i gammal smakfull stil. Nu fullt utrustad för konferensen, team-buildning, lägerverksamhet men också för privata evenemang.
 • Visa på karta

  Villa Tuna

  Villa Tuna – ett underbart hus med gamla anor. Villan disponerar du helt själv. Planlösning perfekt för lite större sällskap. Många människor rör sig på vägen utanför Villa Tuna och stannar till ibland – men innergården är lummig och lugn.
 • Vens Vandrarhem

  Visa på karta

  Vens Vandrarhem

  ”Sveriges vackraste belägna vandrarhem” med deras egna ord. Alldeles invid vattnet i Bäckviken. 13 rum, med totalt 47 bäddar fördelade på enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum.
 • Spirit of Hven Backafallsbyn

  Visa på karta

  Spirit of Hven Backafallsbyn

  Spirit of Hven Backafallsbyn erbjuder 4-stjärnig hotellstandard. Enheterna är 42 kvm och är utrustade med enkelsäng alt. dubbelsäng, separat allrum med kabel-tv, minibar & vattenkokare, egen uteplats under tak.
 • Visa på karta

  Semsterhemmets Stuga

  Semesterhemmet Stuga ligger precis ovanför Norreborgs strand och hamn, på krönet av Vens norra backafall. Stugan hyrs helst ut veckovis under högsäsong, men även enstaka nätter går att boka.
 • Visa på karta

  Nova Harmonia

  Rogivande boende i lantlig miljö. Boendet är inrymd i ett före detta stall/loge från förra sekelskiftet och är omsorgsfullt restaurerad.
 • Malvagården

  Visa på karta

  Malvagården

  Malvagården är ett litet, personligt Bed & Pentry mitt på Ven inbäddat i en lummig omgivning med utsikt över böljande fält, Sankt Ibbs gamla kyrka och solnedgången och havet i väster. Fräscha dubbelrum med dusch och toalett i korridoren.

Vår poster Strandfynd 50x70cm är en del av vår berättelse om Ven

Beställ Strandfynd

Följ @the.island.of.ven på Instagram