HemRestauranger på Ven

Karta över restauranger på Ven

Du kan också se bilder och beskrivningar på alla restauranger under kartan.

Restauranger, caféer och kiosker på Ven

 • Spirit of Hven Backafallsbyn

  Visa på karta

  Spirit of Hven Backafallsbyn

  Högklassig restaurang och whiskybar med eget destilleri. Flertal olika kombinationserbjudanden med mat och boende i 4-stjärniga hotellenheter.
 • Visa på karta

  Handlarn Sankt Ibb

  Vens enda livsmedelsaffär och lanthandel, vanligtvis bara kallad ”affären”. Alltid Ven trogen och öppet året om. System-, apoteks- och spelombud.
 • Turistgården – House of Ven

  Visa på karta

  Turistgården – House of Ven

  Vens äldsta värdshus beläget mitt på ön. Restaurang, hotell och pensionat. Här tolkar kockarna de skandinaviska klassikerna med ett modernt och uppdaterat uttryck. Härlig miljö och en fantastiskt trevlig uteservering.
 • Visa på karta

  Rökeriet Kyrkbacken

  Nyfångad och nyrökt fisk från eget rökeri med servering direkt invid hamnkajen. Bröd, sallader, fullständiga rättigheter.
 • Visa på karta

  Restaurang Ella

  Nyfångad fisk och skaldjur och andra ekologiska eller KRAV-odlade råvaror kombinerat med ett fantastiskt läge och de bästa vinerna. Upptagen i White Guide.
 • Pumpans Café & Restaurang

  Visa på karta

  Pumpans Café & Restaurang

  Vegetarisk mat av ekologiska råvaror, kaffe från eget rosteri och gudomligt god äppeljuice. Bröd och bakverk bakas på mjöl från egen stenkvarn. Mitt på Ven under Tunagårdens lummiga träd.
 • Kiosken i Kyrkbacken

  Visa på karta

  Kiosken i Kyrkbacken

  Kiosken som till synes verkar ha precis allt. Glass, godis, mat, livsmedel, souvenirer, cykeluthyrning m.m. En riktig institution på Ven som kan livnära dig en hel dag nere i Kyrkbacken.
 • Hvens Glassfabrik

  Visa på karta

  Hvens Glassfabrik

  I kiosken i Bäckviken, det första som möter en när man går av båten, serveras Ventillverkad glass från den lilla fabriken 200m bort. All glass är gjord på ekologisk grädde. Börja och avsluta ditt besök på Ven med en glasstrut i handen!
 • Bread on Wine

  Visa på karta

  Bread on Wine

  Bageri, cafe, tapasrestaurang och vinbar på ett fantastiskt läge vid Kyrkbackens hamn. Här står råvarorna i centrum genom ekologiska metoder och egna odlingar.
 • Café Tycho Brahe

  Visa på karta

  Café Tycho Brahe

  Lunch och fika i kulturhistorisk miljö på Tycho Brahe-minnena. Här serveras matiga pajer med sallad, pastasallader, soppor, varmrökt lax och smaskiga smörgåsar och baguetter. Barnen äter från menyn till halva priset.

Vår poster Strandfynd 50x70cm är en del av vår berättelse om Ven

Beställ Strandfynd

Följ @the.island.of.ven på Instagram