UpplevVen är upplevelseexperter på Ven i Öresund! Vi delar gärna med oss av våra egna upplevelser, favoritplatser och breda kunskaper om ön och dess historia och natur. Därför erbjuder vi under sommarhalvåret guidade turer på cykel runt ön. Läs vidare och boka i god tid innan er resa till Ven!

Upplev Ven med egen guide

Följ med UpplevVen på en guidad cykeltur runt Ven! Vi tar med er på en härlig tur genom öns slingrande stigar, böljande backafall, genom stränder, byar och historiska vingslag. Om ni är bekväma med att promenera kortare sträckor tar vi er dessutom gärna till mindre tillgängliga platser med hänförande utsikter mot Ven och sundet.

Turer efter era önskemål

Självklart anpassar vi våra turer och utflykter efter era önskemål. Vi erbjuder både kortare och längre cykelturer med olika upplägg och fokus, med eller utan mat eller fika. Har ni särskilda aktiviteter eller mål ni vill uppnå hittar vi sätt att inkludera detta i turen.

Företag och konferenser

Ven är en fantastisk plats att förlägga sina möten, konferenser och kick-offs på. Att åka till Ven är ett tydligt mål att samlas kring, och naturen, havet och omgivningarna bidrar både med avbrott och ny inspiration. Vi skapar gärna turer för er som aktiverar och inbjuder till roliga och lärorika upplevelser tillsammans. Om ni önskar så erbjuder vi även professionell fotografering av era äventyr på Ven.

Praktisk info

  • Tid: 1 – 4 timmar
  • Cyklar medtages – finns att hyra på ön
  • Turerna utgår från ert boende
  • Är ni färre än 8 personer behöver ni ändå betala för 8, men kontakta alltid oss med antal och önskemål för aktuell prisuppgift.

Kontakta oss för bokning

E-post: info@upplevven.se
Tel: 0760 53 80 61

Exempel på våra turer

Vens natur – Bland backar och böljor

Mitt i det levande Öresund ligger Ven med sin goda jord. Här trängs det noggrant plogade med vild grönska och spännande flora och fauna.

Tid: 3 timmar
Pris: 310 kr per person inkl. fika.

Historien om en ö

Från havsbotten till minigolfbanor – Ven har under århundradena alltid dragit blickarna till sig.

Tid: 3 timmar
Pris: 310 kr per person inkl. fika.

Ven runt – det lilla stora äventyret

Med en mil i omkrets är det lätt att uppleva Ven på cykel. För er som vill se det bästa av Ven visar vi er det gärna på en lite längre tur.

Tid: 4 timmar
Pris: 360 kr per person inkl. fika.

Vår poster Strandfynd 50x70cm är en del av vår berättelse om Ven

Beställ Strandfynd