Året runt är Ven är en populär destination för konferenser, bröllop och andra gruppaktiviteter. Det är inte så konstigt när man tänker hur oerhört välproportionerad öns yta är för att gruppera sig på, upptäcka, försvinna in och bort i, för att sedan sammanstråla igen. Ven är en lägereld i havet.

Konferens och möten på Ven

Ven är en fantastisk plats att förlägga sina möten, konferenser och kick-offs på. Att åka till Ven är ett tydligt mål att samlas kring, och naturen, havet och omgivningarna bidrar både med avbrott och ny inspiration. Dessutom erbjuds här mat och dryck av högsta kvalitét, mängder med utflyktsmål och aktiviteter att välja emellan, och moderna konferensfaciliteter när det väl är dags att börja jobba. Det finns ett antal aktörer på Ven som kan facilitera och skräddarsy er konferens. Dessa finner ni under Restauranger och Se & Göra. Vi hjälper er gärna planera er konferens på Ven. Kontakta oss på red@upplevven.se.

Bröllop på Ven

För många är det en dröm att gifta sig sig på Ven. Öns sagolika miljö har lockat fram längtan hos många par som gått i giftastankar under sitt besök här. Har man dessutom varit uppe vid Sankt Ibbs lilla medeltida kyrka vet man att det antagligen inte finns en mer vackert belägen kyrka. Det märks inte minst på hur oerhört populär kyrkan är på sommaren – här gäller det att vara ute i god.

Vår poster Strandfynd 50x70cm är en del av vår berättelse om Ven

Beställ Strandfynd