UpplevVen är upplevelseexperter på Ven i Öresund! Vi delar gärna med oss av våra egna upplevelser, favoritplatser och breda kunskaper om ön och dess historia. Under 2020 erbjuder vi därför ett nytt koncept med guidade gruppturer på cykel runt ön. Läs vidare och boka i god tid innan er resa till Ven!

Upplev Ven med egen guide

Följ med UpplevVen på en guidad cykeltur runt Ven! Vi tar med er på en härlig tur genom öns slingrande stigar, böljande backafall, genom stränder, byar och historiska vingslag. Om ni är bekväma med att också promenera kortare sträckor tar vi er dessutom gärna till mindre tillgängliga platser med hänförande utsikter mot Ven och sundet.

Turer efter era önskemål

Självklart anpassar vi våra turer och utflykter efter era önskemål. Vi erbjuder både kortare och längre cykelturer med olika upplägg, med eller utan mat eller fika. Har ni särskilda aktiviteter eller mål ni vill uppnå hittar vi sätt att inkludera detta i turen.

Företag och konferenser

Ven är en fantastisk plats att förlägga sina möten, konferenser och kick-offs på. Att åka till Ven är ett tydligt mål att samlas kring, och naturen, havet och omgivningarna bidrar både med avbrott och ny inspiration. Vi skapar gärna turer för er som aktiverar och inbjuder till roliga och lärorika upplevelser tillsammans. Om ni önskar så erbjuder vi även professionell fotografering av era äventyr på Ven.

Praktisk info

  • Tid: 1h – 4h
  • Min antal deltagare: 8
  • Max antal deltagare: 25
  • Cyklar finns att hyra på ön
  • Turerna utgår från ert boende
  • Pris: kontakta oss för pris

Kontakta oss bokning

E-post: info@upplevven.se
Tel: 0760 53 80 61

Vår poster Strandfynd 50x70cm är en del av vår berättelse om Ven

Beställ Strandfynd